Дотримання конкретних пропорцій дозволяє зварити ідеальну домашню горохову кашу. Готовий продукт можна доповнити будь-якими спеціями і подавати як гарнір до обіду або вечері.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Горох – 300 гр.
  • Вода – 600 мл
  • Сіль – за смаком
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Зелень – 1 пучок

Процес приготування:

Як зварити горохову кашу в мультиварці (пропорції в інгредієнтах). Горох заздалегідь вимочуємо в холодній воді, після чого промиваємо продукт і відкидаємо на сито.

Перекладаємо промитий горох в чашу мультиварки, солимо його за смаком і заливаємо водою.

Вибираємо в мультиварці програму, яка підходить для каш, і включаємо її. Очікуємо приблизно 25-30 хвилин.

Поки вариться горох, промиваємо і свіжу зелень подрібнюємо. Її додаємо в кашу разом з вершковим маслом після готовності.

Розмішуємо апетитну горохову кашу і ділимо на порції. Готово, можна подавати до столу!

Горохова каша в мультиварці Редмонд Горохова каша-пюре Горохове пюре в каструлі з замочуванням гороху Горохове пюре в мультиварці Горохове пюре на воді Каші