Апетитна закрита піца з лаваша легко готується в домашніх умовах. Страва стане дуже поживною закускою. Можна подавати на сімейний сніданок, обід або вечерю.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Лаваш – 2 шт.
  • Фарш м’ясний – 150 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 1,5 ст. л.
  • Капуста білокачанна – 50 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Кетчуп – 4 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати закриту піцу з лаваша в духовці? Складаємо один лаваш в прямокутну форму для основи піци. Розкладаємо фарш і поливаємо його кетчупом.

Тонко редеем цибулину і розподіляємо її по піці.

Промиваємо солодкий перець, очищаємо його від насіння і ріжемо тонкими кільцями. Кладемо до цибулі.

нарізаємо Тонкими кружальцями помідор і огірок. Розподіляємо овочі по піці.

Посипаємо консервованою кукурудзою.

Дрібно шаткуємо капусту, розкладаємо її з решти інгредієнтів. Зверху поливаємо майонезом.

Закриваємо піцу другим листом лаваша. Бажано підігнути краї так, щоб начинка була повністю закрита. Змащуємо поверхню збитим яйцем.

Випікаємо піцу 40 хвилин при температурі 160-180 градусів.

Даємо страві трохи охолонути, ділимо його на порції і подаємо до столу. Готово!

Піца Піца з лаваша Піца з лаваша з яйцем Піца з помідорами Піца на майонезі