Апетитна закрита піца з лаваша легко готується в домашніх умовах. Страва стане дуже поживною закускою. Можна подавати на сімейний сніданок, обід або вечерю.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Лаваш – 2 шт.
- Фарш м’ясний – 150 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Кукурудза консервована – 1,5 ст. л.
- Капуста білокачанна – 50 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Кетчуп – 4 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати закриту піцу з лаваша в духовці? Складаємо один лаваш в прямокутну форму для основи піци. Розкладаємо фарш і поливаємо його кетчупом.
Тонко редеем цибулину і розподіляємо її по піці.
Промиваємо солодкий перець, очищаємо його від насіння і ріжемо тонкими кільцями. Кладемо до цибулі.
нарізаємо Тонкими кружальцями помідор і огірок. Розподіляємо овочі по піці.
Посипаємо консервованою кукурудзою.
Дрібно шаткуємо капусту, розкладаємо її з решти інгредієнтів. Зверху поливаємо майонезом.
Закриваємо піцу другим листом лаваша. Бажано підігнути краї так, щоб начинка була повністю закрита. Змащуємо поверхню збитим яйцем.
Випікаємо піцу 40 хвилин при температурі 160-180 градусів.
Даємо страві трохи охолонути, ділимо його на порції і подаємо до столу. Готово!
Піца Піца з лаваша Піца з лаваша з яйцем Піца з помідорами Піца на майонезі