Апетитна, красива, ситна запіканка з картоплі з кабачками під рум’яною скоринкою сиру – це дуже просто. За допомогою мультиварки ви з легкістю можете приготувати такий апетитний і простий обід, не відволікаючись на плиту і духовку. Обов’язково спробуйте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Картопля в мундирі – 1 кг
  • Кабачки – 0,4 кг
  • Сир Пармезан – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 0,5 л.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати запіканку з кабачків і картоплі в мультиварці? Промийте і очистіть кабачки, після чого наріжте їх невеликими скибочками. Картопля очистіть від шкірки і наріжте так само, як нарізали кабачок.

Змастіть вершковим олією злегка підігріту чашу мультиварки і викладіть шарами картоплю і кабачки. Шари кабачків і картоплі перемежовувати з шарами сиру.

Окремо обсмажте цибулю в рослинній олії.

Збийте в окремій ємності яйця з молоком, як для омлету. Додайте обсмажену цибулю.

В чашу з овочами влийте суміш цибулі, молока і яєць. Залишки сиру розсипте поверх заготовки і закрийте кришку мультиварки. Поставте режим «Випічка» на одну годину.

Готова запіканка виходить ситним, соковитою, дуже апетитною. Її потрібно подавати, коли вона трохи охолоне, щоб не розвалювалася.

Запіканка з кабачків Запіканка з кабачків в мультиварці Запіканка з кабачків і картоплі Кабачки в мультиварці Кабачки з сиром ПП рецепти з кабачків