Готувати запіканку з сиру і кабачків влітку не тільки корисно, але і особливо приємно: мультиварка не нагріває кухню, на відміну від плити. Таке блюдо оцінять ваші діти. Воно приємно на смак і швидко зникає з тарілок.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Кабачки (молоді) – 800 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Сир – 300 гр.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Сіль 0.25 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Кріп – 1 пучок
Процес приготування:
Щоб приготувати запіканку з кабачків з сиром в мультиварці, кабачки помити і обсушити. Прибрати з них шкірку, якщо плоди немолоді. Потерти овочі на тертці і перекласти в сито, щоб злити зайвий сік.
купуйте Сир нежирний. Його потрібно перетворити в масу однорідної консистенції за допомогою комбайна або блендера. Якщо техніки будинку немає, то можна протерти через сито, щоб прибрати крупинки.
Натерти твердий сир на тертці. Змішати в одній мисці кабачки, сир, сир і часточки часнику, пропущені через прес. Все ретельно перемішати.
Кріп помити, струсити з нього краплі води. Дрібно нарубати зелень ножем. Всипати в миску до решти інгредієнтів. Туди ж вбити курячі яйця. Все добре перемішати, щоб вийшло однорідне тісто.
Чашу мультиварки змастити маслом, викласти туди тісто для запіканки і розрівняти його. Поставити чашу в мультиварку, встановити режим «Випічка» і закрити кришку. Випікати запіканку 40 хв.
Дати приготовленої випічці постояти у вимкненій мультиварці близько 10 хв., щоб запіканка краще тримала форму. Діставати з мультиварки випічку обережно, щоб не зламати її. Порізати на порційні шматочки і подавати до столу.
Приємного апетиту!
Запіканка з кабачків з сиром і яйцем Кабачки в мультиварці Кабачки з сиром Страви з кабачків