Ніжну запіканку з кабачків і адигейського сиру можна подавати на сніданок, а також в якості перекусу. Страва готується швидко і з мінімального набору продуктів!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки (середні) – 3 шт.
  • Сир Адигейський – 500 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для змазування

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування запіканок з кабачків з адигейський сиром? Кабачки ретельно промиваємо, очищаємо від шкірки, пропускаємо через крупну тертку і віджимаємо від соку. Адигейський сир натираємо. Перемішуємо інгредієнти між собою.

До кабачків і сиру додаємо подрібнений часник, сметану, борошно, сіль, перець, а також розбиваємо яйця. Вміст ретельно замішуємо. Потім обмазуємо маслом форму для випікання, вливаємо в неї тісто і відправляємо в духовку на 25-30 хвилин. Випікаємо при температурі 180 градусів.

Дістаємо запіканку з духовки, даємо їй трохи охолонути, потім ділимо на порції і подаємо до столу в теплому вигляді. Приємного апетиту!

Запіканка з кабачків Запіканка з кабачків з сиром і сметаною Кабачки з сиром Кабачки з сиром і часником в духовці Кабачки з часником в духовці Страви з кабачків