Швидкий і корисний обід для всієї родини або гостей – проста задача з рецептом запіканки з кабачків з яйцями на сковороді. Запіканка готується швидко, просто пальчики оближеш.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Петрушка – 0,5 пучків
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Суміш перців – 5 гр.

Процес приготування:

Приступимо до приготування запіканки з кабачків з яйцями на сковороді. Кабачок помити під холодною водою, просушити на кухонному рушнику. Якщо потрібно, видалити товсту шкірку і великі насіння. Нарізати кубиками кабачок. Цибулю очистити і нарізати кубиками. Часник очистити і дрібно нарізати.

Розігріти сковороду з рослинним маслом, висипати туди цибулю і обсмажити до прозорості. Після всипати в сковороду кабачок, часник, влити трохи води. Додати суміш перців, і все ретельно перемішати. Тушкувати овочі близько 5 хвилин на середньому вогні.

Після додати до овочів яйце, перемішати інгредієнти виделкою до готовності яйця.

Петрушку помити, просушити на кухонному рушнику, потім дрібно порубати. Посипати свіжою зеленню готову запіканку з кабачків з яйцями на сковороді. Подавати блюдо гарячим. Приємного апетиту!

Дієтична ПП запіканка з кабачків Кабачки на сковороді швидко і смачно ПП рецепти з кабачків