Швидкий і корисний обід для всієї родини або гостей – проста задача з рецептом запіканки з кабачків з яйцями на сковороді. Запіканка готується швидко, просто пальчики оближеш.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Петрушка – 0,5 пучків
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Суміш перців – 5 гр.
Процес приготування:
Приступимо до приготування запіканки з кабачків з яйцями на сковороді. Кабачок помити під холодною водою, просушити на кухонному рушнику. Якщо потрібно, видалити товсту шкірку і великі насіння. Нарізати кубиками кабачок. Цибулю очистити і нарізати кубиками. Часник очистити і дрібно нарізати.
Розігріти сковороду з рослинним маслом, висипати туди цибулю і обсмажити до прозорості. Після всипати в сковороду кабачок, часник, влити трохи води. Додати суміш перців, і все ретельно перемішати. Тушкувати овочі близько 5 хвилин на середньому вогні.
Після додати до овочів яйце, перемішати інгредієнти виделкою до готовності яйця.
Петрушку помити, просушити на кухонному рушнику, потім дрібно порубати. Посипати свіжою зеленню готову запіканку з кабачків з яйцями на сковороді. Подавати блюдо гарячим. Приємного апетиту!
Дієтична ПП запіканка з кабачків Кабачки на сковороді швидко і смачно ПП рецепти з кабачків