Процес приготування запіканки дуже простий. Необхідно підготувати все інгредієнти: картопля, гриби і куряче м’ясо, скласти їх шарами в каструлю і встановити програму. Таке смачне і цікаве блюдо сподобається всій вашій родині.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Картопля – 5 – 6 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Печериці свіжі – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Суміш перців – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 1.5 – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати запіканку з картоплею, куркою і грибами в мультиварці? Печериці промийте, очистіть капелюшки і гриби наріжте часточками.

Обсмажте печериці в мультиварці, додавши трохи олії.

Очищену цибулину дрібно наріжте і додайте до грибів в мультиварку, продовжуйте смажити, періодично помішуючи.

Картоплю і моркву очистіть і натріть на крупою тертці.

Додайте до овочів два яйця, сіль і спеції за смаком, добре перемішайте.

Викладіть овочеву масу поверх засмажки з грибів і цибулі, розрівняйте картопляний шар силіконової лопаткою. Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим «Випічка», встановіть таймер на 50 хвилин. Після звукового сигналу дайте настоятися запіканці під кришкою 10-12 хвилин, потім подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Картопляна запіканка