Запіканку з макаронів зі свинячим фаршем в сковороді приготувати досить просто, впорається навіть школяр. Це проста і смачна страва на швидку руку, яке від початку і до кінця готується тільки в сковороді.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Макарони – 200 гр.
  • Свинячий фарш – 300 гр.
  • Молоко коров’яче – 400 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Сир бринза – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Часник сушений – за смаком

Процес приготування:

Готувати запіканку з макаронів на сковороді просто! Розігріти в сковороді 1 ст. л. рослинного масла, обсмажити на ньому свинячий фарш протягом декількох хвилин.

Нашаткувати ріпчасту цибулю середніми кубиками і додати до фаршу, обсмажувати на середньому вогні, постійно перемішуючи, приблизно 5 хв

Додати молоко і томатну пасту, розмішати.

Всипати всі прянощі, перемішати.

Дати масі закипіти, потім знизити вогонь, просіяти в сковороду борошно і перемішати.

Додати в сковороду сухі макарони, перемішати. Закрити сковороду кришкою і готувати близько 15 хв

Бринзу нарізати брусочками.

Висипати сир зверху на масу в сковороді, знову накрити кришкою і прибрати з плити.

Залишити запіканку на деякий час в сковороді, поки бринза не розплавиться.

Готову запіканку з макаронів нарізати на порційні шматки лопаткою і подавати до столу.

Приємного апетиту!

Запіканка з макаронів Запіканка з макаронів без яєць Запіканка з макаронів з м'ясом Запіканка з макаронів з фаршем та сиром Запіканка з макаронів як в дитячому саду