звичайні макарони можна використовувати незвично, в якості солодкого десерту. Виходить ніжне, оригінальне блюдо, яке порадує вас і здивує сім’ю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Макарони – 800 гр.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Горіхи – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Мед – 50 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати солодку запіканку з макаронів? Попередньо зварити макарони без додавання солі, додати до них мед, ретельно перемішати.

Форму для випікання змастити олією, викласти в неї макарони.

В окремій ємності збити яйця з цукром до збільшення маси в об’ємі.

Горіхи подрібнити, всипати їх в яєчно-цукрову суміш, перемішати. Отриманої горіховою масою залити макарони у формі для випікання.

Готувати в духовці, розігрітій до 200 градусів 15 хвилин.

Запіканку з макаронів солодку дістати з духовки, трохи остудити. Приємного апетиту!

Запіканка з макаронів без сиру Запіканка з макаронів без фаршу Запіканка з макаронів як в дитячому саду