Запіканку з макаронів найкраще готувати з смачною ковбасою, сиром і яйцями. В духовці вона виходить дуже ніжною, соковитою, з приємною скоринкою. Апетитне блюдо для всієї родини!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Макарони – 300 гр.
- Варена ковбаса – 300 гр.
- Сир – 150 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 100 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування запіканки з макаронів з ковбасою, сиром і яйцями в духовці? Відварюємо макарони за рецептом на упаковці, так як різний сорт макаронів вариться різний час.
Ковбасу ріжемо невеликими шматочками.
Сир натираємо з допомогою великої терки.
З’єднуємо яйце, молоко, борошно, вершкове масло і сметану. Додаємо в суміш сіль і перець, розмішуємо.
Викладаємо в промазану рослинним маслом форму половину масу макаронів, потім фарш, знову викладаємо макарони і заливаємо все сумішшю з яєць і сметани. Посипаємо верх сиром і запікаємо 30 хв. при 180 градусах.
Приємного апетиту!
Запіканка з макаронів без фаршу Запіканка з макаронів з ковбасою і сиром Запіканка з макаронів з сиром Запіканка з макаронів з сиром і помідорами Запіканка з макаронів з сиром і яйцями Запіканка з макаронів з яйцями