Запіканку з макаронів найкраще готувати з смачною ковбасою, сиром і яйцями. В духовці вона виходить дуже ніжною, соковитою, з приємною скоринкою. Апетитне блюдо для всієї родини!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Макарони – 300 гр.
  • Варена ковбаса – 300 гр.
  • Сир – 150 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування запіканки з макаронів з ковбасою, сиром і яйцями в духовці? Відварюємо макарони за рецептом на упаковці, так як різний сорт макаронів вариться різний час.

Ковбасу ріжемо невеликими шматочками.

Сир натираємо з допомогою великої терки.

З’єднуємо яйце, молоко, борошно, вершкове масло і сметану. Додаємо в суміш сіль і перець, розмішуємо.

Викладаємо в промазану рослинним маслом форму половину масу макаронів, потім фарш, знову викладаємо макарони і заливаємо все сумішшю з яєць і сметани. Посипаємо верх сиром і запікаємо 30 хв. при 180 градусах.

Приємного апетиту!

Запіканка з макаронів без фаршу Запіканка з макаронів з ковбасою і сиром Запіканка з макаронів з сиром Запіканка з макаронів з сиром і помідорами Запіканка з макаронів з сиром і яйцями Запіканка з макаронів з яйцями