Заварне тісто з яйцем на воді – саме краще для приготування пельменів і вареників. Воно виходить дуже густим і еластичним, легко розкочується і добре тримає начинку. Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вода – 0,5 склянки
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати заварне тісто для пельменів і вареників на окропі з яйцем? Борошно просіваємо з допомогою ситечка.

Воду доводимо до кипіння і розчиняємо у ній сіль.

Тепер змішуємо борошно, воду, яйце і рослинне масло. Заважаємо тісто лопаткою, поки воно не стане дуже густим і не охолоне.

Потім продовжуємо вимішувати тісто руками на столі присипаним борошном.

Приємного апетиту!

Еластичне тісто для пельменів Тісто для пельменів на воді Тісто для пельменів на воді і борошні Тісто для пельменів на окропі з яйцем і рослинним маслом