Заварне тісто з яйцем на воді – саме краще для приготування пельменів і вареників. Воно виходить дуже густим і еластичним, легко розкочується і добре тримає начинку. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вода – 0,5 склянки
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати заварне тісто для пельменів і вареників на окропі з яйцем? Борошно просіваємо з допомогою ситечка.
Воду доводимо до кипіння і розчиняємо у ній сіль.
Тепер змішуємо борошно, воду, яйце і рослинне масло. Заважаємо тісто лопаткою, поки воно не стане дуже густим і не охолоне.
Потім продовжуємо вимішувати тісто руками на столі присипаним борошном.
Приємного апетиту!
Еластичне тісто для пельменів Тісто для пельменів на воді Тісто для пельменів на воді і борошні Тісто для пельменів на окропі з яйцем і рослинним маслом