Еластичне, густе, дуже смачне і апетитне тісто краще всього готувати на окропі. Заварне тісто зробить чебуреки просто об’єднанням. Хрустка скоринка з ніжними бульбашками нікого не залишить байдужим! Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Вода – 210 мл
  • Сіль – 1 щіпка
  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Як почати готувати тісто на чебуреки з бульбашками заварне? Воду, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Розчиняємо в ній сіль.

Борошно просіваємо через ситечко і з’єднуємо з яйцем. Тепер додаємо крутий окріп і швидко розмішуємо. Ретельно формуємо тісто лопаткою, а коли вона трохи охолоне продовжуємо вимішувати масу раками.

Заважати потрібно 5-7 хв, щоб тісто було густим і еластичним. Потім накриваємо його целофановим пакетом і залишаємо на 20 хвилин, щоб тісто охололо.

Приємного апетиту!

Заварне тісто для чебуреків на окропі Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое