Заварне тісто – справжній секрет смачних, апетитних чебуреків як в закусочній. З ним чебуреки виходять повітряними, рум’яними і приємними ніжними бульбашками. Просто смакота для всієї родини!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Вода – 150 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Горілка – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати заварне тісто на чебуреки з бульбашками як в чебуречній. Для початку просіваємо борошно через ситечко. Так ми не тільки позбудемося великих грудок, але і наситимо борошно повітрям, що зробить наше тісто повітряним з приємними бульбашками.

Воду доводимо до кипіння, додаємо в неї сіль, цукровий пісок, рослинне масло і яйце. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо в однорідну масу.

Тепер додаємо борошно. Борошно вводимо невеликими порціями, постійно помішуючи, так тісто вийде більш еластичним. Продовжуємо вимішувати тісто руками 5-7 хв

Накриваємо тісто рушником або харчовою плівкою і залишаємо постояти 20 хв

Приємного апетиту!

Заварне тісто для чебуреків на окропі Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на гарячій воді Тісто для чебуреків на рослинному маслі