Заварне тісто – справжній секрет смачних, апетитних чебуреків як в закусочній. З ним чебуреки виходять повітряними, рум’яними і приємними ніжними бульбашками. Просто смакота для всієї родини!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Вода – 150 мл
- Яйце – 1 шт.
- Горілка – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати заварне тісто на чебуреки з бульбашками як в чебуречній. Для початку просіваємо борошно через ситечко. Так ми не тільки позбудемося великих грудок, але і наситимо борошно повітрям, що зробить наше тісто повітряним з приємними бульбашками.
Воду доводимо до кипіння, додаємо в неї сіль, цукровий пісок, рослинне масло і яйце. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо в однорідну масу.
Тепер додаємо борошно. Борошно вводимо невеликими порціями, постійно помішуючи, так тісто вийде більш еластичним. Продовжуємо вимішувати тісто руками 5-7 хв
Накриваємо тісто рушником або харчовою плівкою і залишаємо постояти 20 хв
Приємного апетиту!
Заварне тісто для чебуреків на окропі Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на гарячій воді Тісто для чебуреків на рослинному маслі