Це один з найпростіших і вдалих рецептів тесту для хрустких чебуреків. Якщо ви давно хотіли спробувати приготувати цю страву, то це саме час.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Кефір – 250 мл
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Готувати пузырчатое тісто на кефірі для чебуреків просто! Вершкове масло розтопіть на повільному вогні або в мікрохвильовій печі і остудіть його.

У миску просійте борошно, додайте сіль і перемішайте.

Потім влийте кефір кімнатної температури, перемішайте.

Далі розбийте яйце і додайте остигле масло. Перемішуйте тісто ложкою до однорідного стану.

Потім переходьте до замішування руками. Тісто має легко відлипати від рук, тому при необхідності можна додати трохи борошна. Тісто накрийте рушником і залиште на півгодини. Після цього можна приступати до ліплення чебуреків.

Приємного апетиту!

Тісто для чебуреків без горілки Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків з м'ясом Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на кефірі Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое