Заварний крем – універсальна начинка для будь-яких тортів. Млинцевий торт, приготований в домашніх умовах з заварним кремом, заграє новими смаковими фарбами! Крем виходить ніжним, в міру солодким. Він дуже добре просочує млинці, тим самим роблячи млинцевий торт гармонійним смаком.
Інгредієнти: на 9 порц.
- Яйце – 4 шт.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Борошно пшеничне – 60 гр.
- Молоко коров’яче – 500 мл
Процес приготування:
Готувати заварний крем для млинцевого торта легко! Відправляємо В каструлю молоко. Принципового моменту, холодним або кімнатної температури повинно бути молоко, немає.
Всипаємо в каструлю з молоком цукор і пшеничне борошно.
Відправляємо в робочу ємність завершальний компонент – яйця.
Після ретельного перемішування всіх інгредієнтів ставимо каструлю на невеликий вогонь. При безперервному помішуванні масу уварюють до моменту, поки вона не загусне. Коли на поверхні заварного крему почнуть з’являтися вируючі бульбашки, саме час зняти каструлю з вогню.
Щоб заварний крем швидше охолонув, помістіть його в іншу ємність.
Заварний крем для млинцевого торта готовий! Після його остигання відразу ж можна приступати до складання млинцевого торта.
Приємного вам чаювання!
Заварний крем з молока і борошна для торта Класичний заварний крем для торта Крем для млинцевого торта Крем для торта Крем для торта з молока, борошна і яєць Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта