Заварний крем на молоці – неймовірно ніжний і смачний домашній крем! Будь бісквіт стане з ним ще апетитніше і придбає особливий аромат. Гості точно оцінять ваші кулінарні шедеври!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко коров’яче – 1,5 склянки
- Цукор-пісок – 125 гр.
- Борошно пшеничне – 0.25 склянки
- Сіль – 1 щіпка
- Яєчний жовток – 4 шт.
- Ванільна есенція – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати заварний крем на молоці для бісквіта просто! Борошно просіваємо через ситечко. Змішуємо борошно і яєчні жовтки.
Молоко з’єднайте з цукровим піском і дрібкою солі, ставимо на вогонь і гріємо, не доводячи до кипіння так, щоб на молоці з’явилися невеликі бульбашки.
Тепер заливаємо молоко тонкою цівкою в суміш з борошна та яєць. Додаємо ванільний екстракт і все добре перемішуємо. Накриваємо плівкою і даємо охолонути при кімнатній температурі. Після чого ставимо в холодильник.
Приємного апетиту!
Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Класичний заварний крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта