Приготувати багато заварного крему можна з молока без використання яєць. Солодкий універсальний продукт доповнить будь-які ваші домашні десерти. Підходить для тортів і тістечок, можна використовувати в якості прикраси.
Інгредієнти: на 13 порц.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Молоко коров’яче – 4 склянки
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
Процес приготування:
Готувати заварний крем для торта без яєць на молоці легко! Дві склянки молока змішуємо з цукром і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння.
два склянки молока ретельно збиваємо з борошном. Зручно використовувати міксер.
Заливаємо холодне молоко з борошном в кипляче. Далі варимо масу до отримання густого крему. Постійно перемішуємо продукт, щоб не допустити пригорання.
Знімаємо гарячий крем з вогню, додаємо до нього вершкове масло і знову збиваємо. Даємо заготівлі охолонути до кімнатної температури.
Після остигання заварний крем без яєць готовий до подальшого використання.
Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока для торта Класичний заварний крем для торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта з молока, масла і цукру Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта