Заварний крем з крохмалем виходить дуже густим, з насиченим смаком і ніжною текстурою. Такий крем просто тане в роті! А будь-яке блюдо з ним ставати в сто разів апетитніше!
Інгредієнти: на 3 порції.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 250 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Масло вершкове – 200 гр.
- Ванілін – 1 щіпка
Процес приготування:
Готувати заварний крем для бісквітного торта з крохмалем легко! Вершкове масло залишаємо при кімнатній температурі, щоб воно стало м’яким. Потім збиваємо його міксером.
Яйце перетираємо з крохмалем і цукром.
Молоко доводимо до кипіння і з’єднуємо його з яєчною масою.
Ставимо суміш на плиту і варимо на помірному вогні, поки крем не загусне. На це знадобиться приблизно 15 хв. При цьому не забуваємо помішувати масу, щоб вона не пригоріла.
Знімаємо каструлю з вогню і даємо масі охолонути. Додаємо в неї вершкове масло і ванілін. Все добре збиваємо міксером.
Приємного апетиту!