Заварний крем з крохмалем виходить дуже густим, з насиченим смаком і ніжною текстурою. Такий крем просто тане в роті! А будь-яке блюдо з ним ставати в сто разів апетитніше!


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Ванілін – 1 щіпка

Процес приготування:

Готувати заварний крем для бісквітного торта з крохмалем легко! Вершкове масло залишаємо при кімнатній температурі, щоб воно стало м’яким. Потім збиваємо його міксером.

Яйце перетираємо з крохмалем і цукром.
Молоко доводимо до кипіння і з’єднуємо його з яєчною масою.

Ставимо суміш на плиту і варимо на помірному вогні, поки крем не загусне. На це знадобиться приблизно 15 хв. При цьому не забуваємо помішувати масу, щоб вона не пригоріла.

Знімаємо каструлю з вогню і даємо масі охолонути. Додаємо в неї вершкове масло і ванілін. Все добре збиваємо міксером.

Приємного апетиту!

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Крем для бісквітного торта Крем з масла для бісквітного торта Масляний крем для торта