Приготувати заварний крем, пломбір на молоці нескладно, завдяки покроковому рецептом з цим завданням впорається навіть початківець кулінар. Крем пломбір – дуже смачна, ніжна і повітряна начинка для тортів, а також для еклерів і тістечок. За смаком крем, приготований за цим рецептом, дійсно нагадує морозиво пломбір.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Масло вершкове – 200 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 60 гр.
- Ванільний цукор – 15 гр.
Процес приготування:
Готувати заварний крем, Пломбір на молоці для торта просто! У невелику каструлю кладемо яйця і цукор.
Слідом всипаємо кукурудзяний крохмаль. Все перемішуємо.
Поступово вливаємо в отриману суміш молоко, перемішуємо всі інгредієнти.
Ставимо каструлю з вмістом на невеликий вогонь, доводимо до кипіння, постійно помішуючи.
Після закипання проварюємо заварний крем пару хвилин до загустіння.
По готовності накрийте ємність з заварним кремом харчовою плівкою, остудіть до кімнатної температури.
В окрему ємність викладаємо вершкове масло кімнатної температури
Додаємо до нього ванільний цукор.
Включаємо міксер і збиваємо дані інгредієнти до пухкої маси.
на Порції (по 1-2 ст. л.) вводимо заварную основу в масляну масу, все збиваємо міксером. Отриманий крем перед використанням помістіть на 60 хвилин у холодильник.
Заварний крем, пломбір на молоці для торта готовий!
Приємного вам чаювання!
Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру