Приготувати заварний крем, пломбір на молоці нескладно, завдяки покроковому рецептом з цим завданням впорається навіть початківець кулінар. Крем пломбір – дуже смачна, ніжна і повітряна начинка для тортів, а також для еклерів і тістечок. За смаком крем, приготований за цим рецептом, дійсно нагадує морозиво пломбір.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 60 гр.
  • Ванільний цукор – 15 гр.

Процес приготування:

Готувати заварний крем, Пломбір на молоці для торта просто! У невелику каструлю кладемо яйця і цукор.

Слідом всипаємо кукурудзяний крохмаль. Все перемішуємо.

Поступово вливаємо в отриману суміш молоко, перемішуємо всі інгредієнти.

Ставимо каструлю з вмістом на невеликий вогонь, доводимо до кипіння, постійно помішуючи.

Після закипання проварюємо заварний крем пару хвилин до загустіння.

По готовності накрийте ємність з заварним кремом харчовою плівкою, остудіть до кімнатної температури.

В окрему ємність викладаємо вершкове масло кімнатної температури

Додаємо до нього ванільний цукор.

Включаємо міксер і збиваємо дані інгредієнти до пухкої маси.

на Порції (по 1-2 ст. л.) вводимо заварную основу в масляну масу, все збиваємо міксером. Отриманий крем перед використанням помістіть на 60 хвилин у холодильник.

Заварний крем, пломбір на молоці для торта готовий!

Приємного вам чаювання!

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру