Простий і оригінальний рецепт заварного крему для медовика можна приготувати з густих вершків. Інгредієнт зробить продукт ніжним і дуже повітряним. Пригостіть домашніх пишним і приємним ласощами.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 5 ст. л.
  • Вершки 33% – 1,5 склянки
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 100 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати вершково-заварний крем для медівника, розбиваємо три яйця в каструлю або сотейник. Додаємо сюди ж цукор і збиваємо до появи легкої піни і розчинення сухого інгредієнта.

Вливаємо вершки густі в яєчну суміш. Додаємо ложку борошна, після чого ставимо каструлю на слабкий вогонь. Варимо суміш до густоти, безперервно помішуючи.

Прибираємо масу з плити і починаємо її збивати міксером до пишного стану.

Дрібними кубиками нарізаємо м’яке вершкове масло. Кладемо його в готовий пишний крем і вмішуємо його, поки продукт не розтане.

Повітряний і ніжний заварний крем з вершків готовий. Використовуйте для вашого домашнього торта!

Вершковий крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для медовика Заварний крем для торта Класичний заварний крем для медовика Масляний крем для торта Медовик з вершками Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта