Заварний крем з вершковим маслом виходить більш легким і зручним у застосуванні. Заготівля не тільки прикрасить ваш бісквітний торт, але і зробить його ще смачніше і насиченішим.


Інгредієнти: на .

  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати заварний крем для бісквітного торта з маслом легко! Яйце ретельно розтираємо з цукром до отримання однорідної маси.

Молоко збиваємо міксером з просіяним борошном протягом 1-2 хвилини. Потім ставимо отримане на плиту і доводимо до кипіння.

Виливаємо до молока яєчну суміш. Варимо на тихому вогні, поки крем не загусне. Так як це станеться швидко, то не варто залишати вміст без нагляду, також важливо постійно перемішувати.

Знімаємо гарячий крем з плити і розтоплюємо в ньому вершкове масло. Після збиваємо міксером до однорідності.

Пишний заварний крем з маслом для бісквітного торта готовий. Можна використовувати за призначенням.

Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць та борошна для торта Класичний заварний крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, борошна і яєць Торти