Якщо ви ще не пробували готувати заварний крем з желатином, саме час це виправити. Такий крем виходить ще ніжніше і апетитніше. А начинка в тортах ставати схоже на суфле. Буде по-справжньому смачно!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яєчний жовток – 3 шт.
- Молоко коров’яче – 300 мл
- Масло вершкове – 60 гр.
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
- Лимонний сік – 0.5 ч. л.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Желатин харчовий – 5 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування заварного крему з желатином для торта? Молоко з’єднуємо з курячими жовтками.
Додаємо борошно, цукор і лимонний сік.
Перемішуємо і ставимо на плиту. Варимо 3-4 хв. на помірному вогні.
Додаємо желатин і розмішуємо.
Варимо крем до необхідної густоти приблизно 15 хв.
Потім додаємо вершкове масло і розмішуємо. Накриваємо целофаном і ставимо в холодильник охолоджуватися.
Приємного апетиту!
Заварний крем для торта Крем для торта з желатином Крем для торта з молока, борошна і яєць Крем для торта з молока, масла і цукру Масляний крем для торта Торти