Якщо ви ще не пробували готувати заварний крем з желатином, саме час це виправити. Такий крем виходить ще ніжніше і апетитніше. А начинка в тортах ставати схоже на суфле. Буде по-справжньому смачно!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яєчний жовток – 3 шт.
  • Молоко коров’яче – 300 мл
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Цукор-пісок – 4 ст. л.
  • Лимонний сік – 0.5 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Желатин харчовий – 5 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування заварного крему з желатином для торта? Молоко з’єднуємо з курячими жовтками.

Додаємо борошно, цукор і лимонний сік.

Перемішуємо і ставимо на плиту. Варимо 3-4 хв. на помірному вогні.

Додаємо желатин і розмішуємо.

Варимо крем до необхідної густоти приблизно 15 хв.

Потім додаємо вершкове масло і розмішуємо. Накриваємо целофаном і ставимо в холодильник охолоджуватися.

Приємного апетиту!

Заварний крем для торта Крем для торта з желатином Крем для торта з молока, борошна і яєць Крем для торта з молока, масла і цукру Масляний крем для торта Торти