Любителів домашньої випічки від усієї душі рекомендую приготувати здобне тісто для пиріжків в хлібопічці. Випічка виходить пухнастою, смачною і ніжною. Спробуйте приготувати таке тісто і спекти з нього апетитні страви, і ваші близькі будуть в захваті.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 550 гр.
  • Маргарин вершковий – 50 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Сухі дріжджі – 7 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Молоко коров’яче – 250 мл
  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Як почати готувати здобне тісто для пиріжків в хлібопічці? Необхідну кількість молока вилийте в металевий посуд. Трохи підігрійте на невеликому вогні до теплого стану.

В чашу хлібопічки налийте необхідну кількість попередньо підігрітого до теплого стану молока.

Необхідну кількість маргарину попередньо розтопити на невеликому вогні і вилийте в чашу хлібопічки.

Потім розбийте куряче яйце.

Після чого додайте необхідну кількість цукрового піску.

Додайте сіль.

Відміряйте необхідну кількість пшеничного борошна. Потім, скориставшись дрібним ситом, просійте її кілька разів, щоб борошно збагатилася киснем. Додайте борошно пшеничне в чашу хлібопічки.

Додайте сухі дріжджі.

Чашу хлібопічки встановіть прилад. На панелі приладу встановіть програму «Тісто», час приготування – 1 година 30 хвилин. Закрийте кришку хлібопічки і натисніть кнопку «Старт». Після чого почнеться заміс тесту.

Після закінчення часу хлібопічка видасть звуковий сигнал, який свідчить про готовність тіста. Відкрийте кришку приладу. Акуратно вийміть приготоване тісто.

Готове тісто розділіть на однакові частини.

Після чого використовуйте для приготування смачних і пишних пиріжків.

Пиріжки на сдобном тесті виходять незвичайно повітряними.

Приємного апетиту!

Тісто для пиріжків в хлібопічці Тісто для пиріжків з сухими дріжджами Швидке тісто для пиріжків на молоці Швидке тісто для пиріжків на сухих дріжджах