Приготувати зелені помідори з часником і зеленню – це відмінний спосіб внести різноманітність у меню за допомогою солінь. Якщо ви в пошуках незвичайної заготовки із зелених помідор, то цей рецепт чудово підходить для вашого випадку! Такі помідори виходять гострими, з пікантним смаком.
Інгредієнти: на 2 л.
- Помідори зелені – 1 кг
- Петрушка – 150 гр.
- Пластівці перцю чилі – 1 ч. л.
- Часник – 6 зуб.
- Сіль – 60 гр.
- Цукор-пісок – 30 гр.
- Вода – 1 л
Процес приготування:
Як приготувати зелені помідори з часником і зеленню без загортання? Оглядаємо зелені томати і відбираємо тільки цілі плоди. Ретельно їх промиваємо під проточною водою і обсушуємо. Далі на кожному томаті необхідно зробити два перехресних надрізу.
Петрушку промийте і обсушіть.
Зубчики часнику очистіть.
В чашу блендера відправте підготовлену зелень, часник і червоний перець. Всі подрібніть до отримання середніх шматків всієї суміші.
Далі томати необхідно начинити підготовленою сумішшю з часнику та зелені. На кожен томат піде приблизно 1 столова ложка начинки.
В гарячу воду поміщаємо цукровий пісок і сіль. Перемішуємо і остуджуємо.
Зелені томати щільно складаємо один до одного в підходящу ємність.
Заливаємо томати розсолом.
Далі необхідно накрити зелені томати кришкою або тарілкою, придавити яким-небудь предметом. Залишаємо томати при кімнатній температурі на 3 доби.
Соління готово! Вживайте зелені помідори з часником і зеленню в якості закуски до будь-якого виду страви.
Приємного апетиту!
Мариновані помідори з часником Мариновані помідори пальчики оближеш Помідори без оцту на зиму Помідори з цукром на зиму Помідори на 1.5 літрову банку на зиму Помідори на 2 літрову банку на зиму Помідори на зиму пальчики оближеш Швидкі мариновані помідори з часником