Приготувати зелені помідори з часником і зеленню – це відмінний спосіб внести різноманітність у меню за допомогою солінь. Якщо ви в пошуках незвичайної заготовки із зелених помідор, то цей рецепт чудово підходить для вашого випадку! Такі помідори виходять гострими, з пікантним смаком.


Інгредієнти: на 2 л.

  • Помідори зелені – 1 кг
  • Петрушка – 150 гр.
  • Пластівці перцю чилі – 1 ч. л.
  • Часник – 6 зуб.
  • Сіль – 60 гр.
  • Цукор-пісок – 30 гр.
  • Вода – 1 л

Процес приготування:

Як приготувати зелені помідори з часником і зеленню без загортання? Оглядаємо зелені томати і відбираємо тільки цілі плоди. Ретельно їх промиваємо під проточною водою і обсушуємо. Далі на кожному томаті необхідно зробити два перехресних надрізу.

Петрушку промийте і обсушіть.

Зубчики часнику очистіть.

В чашу блендера відправте підготовлену зелень, часник і червоний перець. Всі подрібніть до отримання середніх шматків всієї суміші.

Далі томати необхідно начинити підготовленою сумішшю з часнику та зелені. На кожен томат піде приблизно 1 столова ложка начинки.

В гарячу воду поміщаємо цукровий пісок і сіль. Перемішуємо і остуджуємо.

Зелені томати щільно складаємо один до одного в підходящу ємність.

Заливаємо томати розсолом.

Далі необхідно накрити зелені томати кришкою або тарілкою, придавити яким-небудь предметом. Залишаємо томати при кімнатній температурі на 3 доби.

Соління готово! Вживайте зелені помідори з часником і зеленню в якості закуски до будь-якого виду страви.

Приємного апетиту!

Мариновані помідори з часником Мариновані помідори пальчики оближеш Помідори без оцту на зиму Помідори з цукром на зиму Помідори на 1.5 літрову банку на зиму Помідори на 2 літрову банку на зиму Помідори на зиму пальчики оближеш Швидкі мариновані помідори з часником