Закуски із зелених помідор – це завжди актуально і практично. Засоленые помідори зазвичай в першу чергу йдуть у хід, розбавляючи прийоми їжі. Зелені помідори з капустою – це подвійно смачно і незвично! Приготувавши одного разу для сім’ї дану закуску, вона обов’язково займе гідне місце у вашій кулінарній скарбничці ідей.


Інгредієнти: на 3 л.

  • Помідори зелені – 2 кг
  • Капуста білокачанна – 1 шт.
  • Сіль – 50 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування зелених помідорів з капустою? Зелені помідори промийте.

Капусту необхідно нашаткувати. Перед цим зніміть з неї верхні листки.

На дно підходящої ємності викладаємо капусту в один шар.

Далі на шар капусти викладаємо зелені помідори. Перед цим кожен плід районі плодоніжки необхідно проколоти виделкою. Це дозволить томатам краще просолитися.

Аналогічним чином чергуємо шари із зелених помідорів і капусти, поки не закінчаться дані інгредієнти.

В ємність з водою додаємо цукровий пісок і сіль. Перемішуємо і заливаємо холодним розсолом помідори з капустою.

Прикриваємо заготівлю яким-небудь предметом, щоб було невелике тиск. Після цього відправляємо помідори з капустою у прохолодне місце мінімум на 14 діб.

Смачна закуска із зелених помідорів з капустою готова!

Приємного апетиту!

Квашені помідори Мариновані зелені помідори на зиму Мариновані помідори в 3-х літрових банках Помідори без оцту і без стерилізації Помідори з цукром на зиму Помідори на 2 літрову банку на зиму Помідори на зиму Помідори холодним способом