Закуски із зелених помідор – це завжди актуально і практично. Засоленые помідори зазвичай в першу чергу йдуть у хід, розбавляючи прийоми їжі. Зелені помідори з капустою – це подвійно смачно і незвично! Приготувавши одного разу для сім’ї дану закуску, вона обов’язково займе гідне місце у вашій кулінарній скарбничці ідей.
Інгредієнти: на 3 л.
- Помідори зелені – 2 кг
- Капуста білокачанна – 1 шт.
- Сіль – 50 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування зелених помідорів з капустою? Зелені помідори промийте.
Капусту необхідно нашаткувати. Перед цим зніміть з неї верхні листки.
На дно підходящої ємності викладаємо капусту в один шар.
Далі на шар капусти викладаємо зелені помідори. Перед цим кожен плід районі плодоніжки необхідно проколоти виделкою. Це дозволить томатам краще просолитися.
Аналогічним чином чергуємо шари із зелених помідорів і капусти, поки не закінчаться дані інгредієнти.
В ємність з водою додаємо цукровий пісок і сіль. Перемішуємо і заливаємо холодним розсолом помідори з капустою.
Прикриваємо заготівлю яким-небудь предметом, щоб було невелике тиск. Після цього відправляємо помідори з капустою у прохолодне місце мінімум на 14 діб.
Смачна закуска із зелених помідорів з капустою готова!
Приємного апетиту!
Квашені помідори Мариновані зелені помідори на зиму Мариновані помідори в 3-х літрових банках Помідори без оцту і без стерилізації Помідори з цукром на зиму Помідори на 2 літрову банку на зиму Помідори на зиму Помідори холодним способом