Відомо, що квашені продукти благотворно впливають на людський організм, підтримуючи його імунітет. Саме тому рецепт квашених зелених помідорів часточками кожна господиня просто зобов’язана взяти на озброєння. Ці корисні помідори виходять хрусткими, соковитими і смачними, тому обов’язково сподобається всій родині.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Помідори зелені – 1 кг
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 70 мл
  • Часник – 6 зуб.
  • Перець чилі – 2 шт.
  • Селера – 1 пучок
  • Петрушка – 1 пучок

Процес приготування:

Рецепт приготування квашених зелених помідор часточками смачний! Зелені помідори помити, нарізати на часточки.

Зелень селери і петрушки помити, просушити на паперовому рушнику, дрібно нарубати.

Часник почистити, пропустити через часникодавку.

Червоний гострий перець помити, нарізати на дрібні кубики.

Нарізані помідори, зелень, часник і червоний гострий перець змішати в одній ємності.

Всипати туди сіль, цукор, влити оцет. Все ретельно перемішати.

Залишити зелені помідори на деякий час, щоб вони пустили сік.

Підготувати банки і кришки. Розкласти помідори по банках, закрити кришками.

Зберігати квашені зелені помідори часточками в холодильнику. Через тиждень їх вже можна пробувати. Приємного апетиту!

зелені помідори Квашені Зелені помідори на зиму Помідори з петрушкою на зиму Помідори з часником на зиму Помідори на зиму Солоні помідори на зиму