Зелені помідори з оцтом – проста, але в той же час дуже смачна закуска з пікантними гострими нотками, які прекрасно поєднуються з гарячими м’ясними стравами. Для приготування таких помідорів вам будуть потрібні продукти, які легко знайти в засіках у будь-якої господині. Головний секрет приготування зелених помідорів з оцтом – використовувати міцні тверді помідори.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Помідори зелені – 1 кг
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ст. л.
- Перець чилі – 2 шт.
- Часник – 5 зуб.
- Оцет столовий 9% – 70 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування зелених помідор з оцтом? Моєму помідори, зелень. Потім необхідно нарізати помідори часточками, зелень і перець нашаткувати.
Часник очищаємо від лушпиння і пропускаємо через прес.
Всі підготовлені інгредієнти необхідно скласти в одну ємність, ретельно перемішати, додавши спеції і оцет.
Залишаємо помідори під накритою кришкою в теплому місці на добу для маринування.
Коду помідори промаринуются і пустять сік, їх можна розкласти в банки. Закочувати таку заготовку не потрібно. Зберігати томати, приготовлені таким способом, потрібно в банках під поліетиленовою кришкою в холодильнику.
Гостра закуска з помідорів Малосольні помідори класичні Мариновані помідори Мариновані помідори з часником Помідори чилі на зиму Швидкі мариновані помідори з часником