Аджика з помідорів без варіння готується дуже швидко і просто, сам процес займе мінімальну кількість часу. А найголовніше – така аджика виходить дуже смачною, вона чудово доповнить будь-який гарнір, рибне і м’ясне блюдо. Поєднання помідор і часнику є класичним і дуже вдалим, що дозволяє на виході отримати ароматну аджику.
Інгредієнти: на 0.8 л.
- Помідори свіжі – 1,5 кг
- Часник – 100 гр.
- Цукор-пісок – 2 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чилі – 1 шт.
Процес приготування:
Почнемо готувати аджику з помідорів без варіння. Помідори промийте, вирізати плодоніжку, нарізати плоди на кілька частин.
Гострий перець слід промити і крупно порізати.
Часник очистіть від лушпиння.
З допомогою м’ясорубки необхідно подрібнити помідори, перець і зубчики часнику. Прокручуйте часник і перець в середині процесу, щоб дані інгредієнти повністю потрапили в блюдо і ніяка їх частина не залишилася в м’ясорубці.
перекручені овочі додайте сіль та цукровий пісок. Всі компоненти ретельно перемішайте.
Аджику з помідорів розкладіть по стерилізованим ємкостей, закрутіть кришкою і поставте в холодильник.
Приємного вам апетиту!
Аджика без варіння Аджика з перцю Аджика з помідорів Аджика з помідорів і часнику класична Аджика з помідорів класична Аджика пальчики оближеш на зиму Гостра аджика