Хочу поділитися рецептом смачного кисло-гострої аджики з зелених яблук без помідор. Для приготування використовуйте зелені яблука кислих сортів. Ніжна по консистенції аджика підійде як до риби, так і до птаха. Процес приготування приправи практично не відніме у вас часу.
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Яблука – 700 гр.
- Петрушка – 1 пучок
- Масло рослинне – 150 мл
- Вода – 10 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 5 ст. л.
- Часник – 2 головки
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт аджики з яблук без помідорів на зиму гранично простий! Підготуйте необхідні інгредієнти для аджики з яблуками без помідорів. Ретельно вимийте яблука промийте петрушку під холодною проточною водою, струсіть зайву вологу. Відміряйте необхідну кількість кухонної солі, столового оцту і рослинного масла.
Вимиті яблука очистіть від шкірки за допомогою овочечистки, розріжте на кілька частин і видаліть серцевину з насінням.
Часник очистіть від лушпиння і промийте під водою. З гілочок вимитої петрушки обірвіть листочки, знадобляться тільки вони.
У склянку для заглибного блендера викладіть підготовлені інгредієнти. Влийте необхідну кількість питної води, рослинного масла і столового оцту. Додайте куховарську сіль за смаком.
Заглибним блендером подрібнити всі інгредієнти до однорідної гладкої консистенції.
Банки вимийте і стерилізуйте в духовці або мікрохвильовій печі. Кришки закип’ятіть в каструлі або просто обдайте окропом. Розкладіть аджику з яблук по стерильним банкам. Закрутіть стерильними кришками. Потім помістіть в холодильник на зберігання.
Приємного апетиту!
Аджика без стерилізації Аджика з петрушкою Аджика з яблуками Аджика кавказька Аджика на зиму Грузинська аджика