Баклажани ідеально підходять для приготування на мангалі. Їх можна готувати цілком і розрізаючи на часточки, використовуючи грати або шампури. Це дуже просте блюдо, для якого вам знадобиться кілька плодів баклажана, сіль і перець.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Баклажан – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати баклажани на мангалі цілком? Для запікання вибирайте молоді плоди баклажана, так як в них не буде гіркоти. Овочі помийте, розріжте плодоніжки.
Змастіть баклажани сіллю і перцем. Наколіть овочі на шампур.
Готуйте баклажани на гарячому вугіллі 20-25 хвилин, періодично перевертаючи їх. Готовність овоча визначається за їх м’якості. Запечені овочі зніміть з шампура, наріжте, посипте рубаною зеленню і подавайте до столу.
Приємного апетиту!
Баклажани на мангалі Овочі гриль на мангалі