Баклажани з беконом – відмінна альтернатива гарячого перекусу. Приготування баклажанів на мангалі надає їм приголомшливий смак. Дане блюдо припаде до смаку цінителям запечених на вугіллі овочів, адже баклажани з беконом – неймовірно смачне блюдо. Виїжджаючи на пікнік, візьміть на замітку цей рецепт, а готову страву порадує всю сім’ю!


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Баклажан – 2 шт.
  • Бекон – 200 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Паприка – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати баклажани з беконом на мангалі? Баклажани промийте під проточною водою, обсушити паперовим рушником і зробіть уздовж всього плоду надрізи.

В гарячій воді розведіть сіль. Отриманою рідиною залийте баклажани і залиште на 15 хвилин.

Бекон нарізати невеликими скибочками.

В окремій ємності змішати спеції – сіль, паприку і мелений перець. Перемішайте бекон зі спеціями.

У кожен надріз баклажана покладіть скибочки бекону. Після цього надіньте їх на шампури.

Обсмажуйте баклажани з беконом на вугіллі до готовності, періодично перевертаючи для рівномірного запікання.

Готові баклажани з беконом подавайте до столу відразу після їх приготування. Насолоджуйтесь неймовірно ароматним і смачним блюдом!

Приємного вам апетиту!

Баклажани на мангалі Овочі гриль на мангалі