Порадуйте своїх близьких корисними банановими млинцями. Готуються вони також просто, як і звичайні за винятком одного додаткового інгредієнта – банана. Потрібно пам’ятати про те, що цей фрукт швидко темніє, тому готувати млинці потрібно відразу після замісу тесту.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Банан – 4 шт.
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування бананових млинців? Банани очистіть від шкірки, збийте їх разом з молоком в блендері.

Борошно змішайте з розпушувачем, просіяти.

В чашу блендера, додайте яйця, борошно, соняшникова олія і цукор, збийте інгредієнти до однорідної маси.

Розігрійте сковорідку, перед першим млинцем змастіть її маслом.

Смажте млинці на середньому вогні з двох сторін.

Бананові млинці набувають аромат і присмак цього фрукта, тому досить просто посипати їх цукровою пудрою і подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Млинці Млинці з розпушувачем на молоці Млинці на Масляну Млинці на молоці класичні Солодкі млинці на молоці