Порадуйте своїх близьких корисними банановими млинцями. Готуються вони також просто, як і звичайні за винятком одного додаткового інгредієнта – банана. Потрібно пам’ятати про те, що цей фрукт швидко темніє, тому готувати млинці потрібно відразу після замісу тесту.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Банан – 4 шт.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування бананових млинців? Банани очистіть від шкірки, збийте їх разом з молоком в блендері.
Борошно змішайте з розпушувачем, просіяти.
В чашу блендера, додайте яйця, борошно, соняшникова олія і цукор, збийте інгредієнти до однорідної маси.
Розігрійте сковорідку, перед першим млинцем змастіть її маслом.
Смажте млинці на середньому вогні з двох сторін.
Бананові млинці набувають аромат і присмак цього фрукта, тому досить просто посипати їх цукровою пудрою і подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці з розпушувачем на молоці Млинці на Масляну Млинці на молоці класичні Солодкі млинці на молоці