Банани для оладок беруться найстигліші і навіть перестиглі. Вони на відміну від панкейків не подрібнюються в пюре блендером. Тісто для бананових оладок замішується на молоці і без соди і розпушувача. Оладки виходять тонкими, пористими і з ніжним присмаком і тропічним ароматом. До того ж, це блюдо корисне, адже в одному банані міститься добова норма вітамінів С і Ст.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Банан – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1.5 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати бананові оладки на молоці просто! Підготуйте всі продукти для випічки бананових оладок. Молоко візьміть з будь-яким відсотком жирності. Цукор в тісто додавати не потрібно, адже солодкий банан. Борошно можете замінити на манку.

Банан очистити від шкірки і подрібніть за допомогою виделки, щоб залишилися невеликі шматочки.

До подрібненого банану додайте в розрахованому кількості борошно, молоко і вбийте яйце. Виделкою ці інгредієнти добре перемішайте. Якщо ви взяли замість борошна манну крупу, то дайте тісту постояти 10 хвилин, щоб манка набухла.

Готуйте бананові оладки на добре розігрітій рослинній олії до золотистого кольору з обох сторін.

Серветкою видаліть з оладок зайве масло. Складіть їх в красиву тарілку і подайте до столу зі свіжими ягодами, фруктами і рідким медом.

Приємного апетиту!

Бананові оладки Бананові оладки на молоці Оладки без дріжджів і без соди Оладки без соди і розпушувача Оладки на кефірі на швидку руку Оладки на молоці без соди Пишні оладки на молоці