Бешбармак зі свининою готується швидше і простіше, ніж страва з додаванням яловичини або баранини. На виході ви отримаєте м’яке м’ясо з локшиною в ароматному наваристому бульйоні.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Часник – 1 зуб.
  • Зелень – 1 пучок
  • Паприка – 0.5 ч. л.
  • Приправа для м’яса – за смаком
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Для локшини: –
  • Яйце – 1 шт.
  • Вода – 60 мл
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Рецепт приготування бешбармака з свинини в домашніх умовах смачний! М’ясо заздалегідь розморожуємо. Зелень промиваємо і даємо їй обсохнути.

В тарілку просіваємо трохи борошна з сіллю. Розбиваємо в суху суміш яйце. Поступово вливаємо воду і замішуємо тісто.

Готовий щільний ком накриваємо тарілкою і даємо йому настоятися 10-15 хвилин.

Далі розкочуємо качалкою тісто до дуже тонкого шару.

Нарізаємо отримане широкими довгими смужками. Домашня локшина готова.

Відварюємо свинину з часником, лавровим листком, сіллю і приправою. Коли м’ясо стане м’яким, проціджуємо бульйон за допомогою сита.

М’яку відварну свинину ділимо на дрібні рвані шматочки. Можна це робити як ножем, так і руками.

нарізаємо Тонкими півкільцями цибулю, ошпарюємо його і обсипаємо паприкою. Розмішуємо.

В підсоленому окропі відварюємо домашню локшину до готовності. Приблизно 6-7 хвилин. Зливаємо воду, сам продукт викладаємо в глибоку тарілку.

На локшину викладаємо пряний цибулю.

Далі кладемо шар з м’яса, посипаємо його зеленню і заливаємо бульйоном. Бешбармак зі свининою готовий до подачі!

Бешбармак Бешбармак з свинини Бешбармак класичний