Справжній бешбармак найзручніше готувати в казані. Завдяки наваристого і ароматного бульйону страва виходить соковитим і яскравим смаком. Спробуйте домашній рецепт приготування зі свининою для вашого сімейного обіду.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 800 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 1 шт.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Для локшини: –
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Вода – 180 мл
- Сіль – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Рецепт приготування бешбармака з свинини в казані смачний! Свинину промиваємо і викладаємо в казан. Заливаємо блюдо водою. Ставимо на вогонь і готуємо, періодично знімаючи піну.
Через 30 хвилин готування додаємо одну очищену цибулину, часник і сіль за смаком. Готуємо під кришкою ще 20-30 хвилин.
В цей час готуємо локшину. Борошно, яйця і сіль перемішуємо, поступово додаючи теплу воду. Отримане тісто загортаємо в харчову плівку і відставляємо на 20 хв.
Поділяємо тісто на 4 частини, кожен зі шматків розкачуємо, нарізаємо невеликими ромбиками, посипаємо борошном і залишаємо застигати на 20 хв.
Далі дістаємо з казана всі інгредієнти. Готове м’ясо нарізаємо на дрібні шматочки.
Решту сиру цибулину ріжемо тонкими кільцями і ошпарюємо в гарячому бульйоні.
Після в цьому ж бульйоні відварюємо локшину протягом 4 хвилин.
Викладаємо готову локшину на тарілку, поливаємо жирним бульйоном, зверху викладаємо м’ясо і ошпарений цибулю, прикрашаємо зеленню. Готово, можна подавати до столу.
Бешбармак Бешбармак з свинини Бешбармак класичний