Справжній бешбармак найзручніше готувати в казані. Завдяки наваристого і ароматного бульйону страва виходить соковитим і яскравим смаком. Спробуйте домашній рецепт приготування зі свининою для вашого сімейного обіду.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 800 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 1 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Для локшини: –
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Вода – 180 мл
  • Сіль – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Рецепт приготування бешбармака з свинини в казані смачний! Свинину промиваємо і викладаємо в казан. Заливаємо блюдо водою. Ставимо на вогонь і готуємо, періодично знімаючи піну.

Через 30 хвилин готування додаємо одну очищену цибулину, часник і сіль за смаком. Готуємо під кришкою ще 20-30 хвилин.

В цей час готуємо локшину. Борошно, яйця і сіль перемішуємо, поступово додаючи теплу воду. Отримане тісто загортаємо в харчову плівку і відставляємо на 20 хв.

Поділяємо тісто на 4 частини, кожен зі шматків розкачуємо, нарізаємо невеликими ромбиками, посипаємо борошном і залишаємо застигати на 20 хв.

Далі дістаємо з казана всі інгредієнти. Готове м’ясо нарізаємо на дрібні шматочки.

Решту сиру цибулину ріжемо тонкими кільцями і ошпарюємо в гарячому бульйоні.

Після в цьому ж бульйоні відварюємо локшину протягом 4 хвилин.

Викладаємо готову локшину на тарілку, поливаємо жирним бульйоном, зверху викладаємо м’ясо і ошпарений цибулю, прикрашаємо зеленню. Готово, можна подавати до столу.

Бешбармак Бешбармак з свинини Бешбармак класичний