Бешбармак зі свинини з картоплею простий у приготуванні і сподобається більшості домочадців! Спробуйте наваристое ароматне блюдо в домашньому виконанні. М’ясо вийде м’яким і тане в роті. Підходить для обіднього меню.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 300 гр.
  • Сочні для бешбармака – 7 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Перець чорний горошок – 8 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – 1 пучок

Процес приготування:

Готувати бешбармак зі свинини з картоплею просто! Підготуємо необхідні продукти для страви. Свинину слід розморозити заздалегідь.

Занурюємо м’ясо в каструлю, заливаємо його водою і відварюємо до м’якого стану. Приблизно 1 годину.

Коли свинина отварится, виймаємо її остуджуватися.

Чистимо картоплю, ріжемо його середніми шматочками і відправляємо вже готовий гарячий бульйон.

Остигле м’ясо нарізаємо не шматки середнього розміру і відправляємо назад в каструлю, де вариться картопля.

Додаємо в блюдо горошини чорного перцю і лаврове листя.

Також додаємо сіль за смаком.

Коли бульйон просочиться ароматом спецій, відливаємо один черпак в окрему тарілку.

В цю невелику частину бульйону додаємо оцет. Розмішуємо.

Чистимо цибулю, ріжемо його тонкими кільцями і занурюємо його в ароматну рідину з оцтом. Маринуємо.

Далі закидаємо в каструлю сочні для бешбармака. Варити їх слід не більше 7 хвилин, тому важливо занурити продукт, коли картопля і м’ясо добре розваряться.

Наступним кроком опускаємо до продуктів пучок зелені.

Гаряче ароматне блюдо викладаємо в тарілку і порційно доповнюємо маринованою цибулею. Готово!

Бешбармак Бешбармак з картоплею Бешбармак з свинини Бешбармак класичний