Бешбармак з яловичиною і готової локшиною буде у вас таким же смачним і ситним блюдом, як і традиційний бешбармак. Для його приготування візьміть нестарое м’ясо і обов’язково з кісточкою. Яловичина, щоб швидше зварилася, нарізати на середні шматочки. М’ясо солиться в кінці варіння, тоді воно виходить соковитіше. Пінка при варінні знімається, а жир можна залишити для змащування готової локшини. У страву додається багато цибулі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Локшина для бешбармака – 1 пакет
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати бешбармак з яловичини з готової локшиною? Яловичину промийте проточною водою і наріжте на середні шматочки. Складіть їх в каструлю і залийте холодною водою.

Варіть яловичину на маленькому вогні протягом 2-2,5 годин, щоб м’ясо добре відставало від кісточки.

Додайте в бульйон очищену морквину та цибулину і в кінці варіння по своєму смаку насипте сіль і спеції.

Зварену яловичину дістаньте з бульйону, видалити кісточки і наріжте м’ясо на невеликі шматочки.

Почистіть і промийте цибулю. Потім його наріжте на тонкі півкільця.

Нашатковану цибулю перекладіть в окрему каструлю, залийте невеликою кількістю процідженого на сито бульйону, поваріть 2-3 хвилини вимкніть вогонь.

Потім в тому ж бульйоні зваріть до готовності локшину для бешбармака.

Готову локшину шумівкою перекладіть на велике блюдо.

Потім поверх локшини викладіть цибулю і шматочки яловичини, посипте все спеціями і можете подавати страву до столу.

Приємного апетиту!

Бешбармак Бешбармак з яловичини Бешбармак класичний