Сучасні хлебопечки дозволяють приготувати будь-який вид хліба. Білий хліб буде ідеальний для чаювання в колі сім’ї або з нього можна приготувати бутерброди на сніданок.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вода – 270 мл
  • Сухі дріжджі – 7 гр.
  • Сіль – 5 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Цукор-пісок – 15 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування білого хліба на сухих дріжджах в хлібопічці? У воду кімнатної температури всипте дріжджі, сіль, цукор і влийте рослинне масло. Добре перемішайте і залиште на 15 хвилин.

Через 15 хвилин влити дріжджову масу в чашу хлібопічки. Туди ж просійте борошно.

Чашу помістіть в хлібопічку, закрийте кришку і встановіть необхідну програму для випічки хліба.

Коли хліб буде готовий, дістаньте його з чаші, дайте охолонути. Білий хліб можна подавати до чаю разом з медом або варенням.

Приємного апетиту!

Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці