З великим бажанням хочу поділитися чудовим рецептом повітряного і ніжного французького хліба, приготованого в хлібопічці. Скористайтеся цим чудовим рецептом і приготуйте апетитний домашній хліб з хрусткою скоринкою. Я гарантую, що після цього ви відмовитеся купувати хліб у магазині.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Молоко коров’яче – 230 мл
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Сухі дріжджі – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування французький хліб на 750 грам в хлібопічці? В чашу хлібопічки влийте необхідну кількість попередньо підігрітого до теплого стану молока.

Потім влийте необхідну кількість рослинного масла.

Додайте сіль та цукровий пісок.

Просіяти через дрібне сито борошно пшеничне вищого сорту і додайте сухі дріжджі.

Чашу хлібопічки помістіть в прилад. На панелі приладу виберіть програму №3 «Французький хліб», скоринка – середня, вага – 750 гр. Увімкніть прилад. Після того, як пройде 30 хвилин, відкрийте кришку хлібопічки. Вийміть тісто, видалите мішалку. Тісто викладіть назад в чашу хлібопічки.

Закрийте кришку приладу. Почнеться процес підняття і випічки. Час приготування займе 3 години. Після закінчення програми вимкніть прилад і акуратно вийміть хліб.

Повністю остудіть ароматний французький хліб, приготовлений в хлібопічці, наріжте на скибочки і подавайте до будь-якого прийому їжі.

Приємного апетиту!

Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці LG Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб на молоці у хлібопічці