Пропонуємо скористатися цим простим рецептом для приготування смачного домашнього житнього хліба. Приготування хліба в хлібопічці Панасонік 2501 добре тим, що за своїм бажанням можна вибрати вид скоринки і різний розмір випічки.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Житнє борошно обдирне – 390 гр.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Вода – 400 мл
  • Цукор-пісок – 1,5 ст. л.
  • Сухі дріжджі – 10 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати житній хліб в хлібопічці Панасонік 2501? Всипте в чашу хлібопічки сухі дріжджі.

Так як житнє борошно «промокає» легше, ніж пшеничне, то її всипте раніше, ніж пшеничне.

Потім додайте сіль і цукор.

Далі влийте воду і рослинну олію.

Закрийте кришку хлібопічки і встановіть програму «7. Житній хліб». Час приготування хліба 3,5 години.

Гарячий дістаньте хліб з хлібопічки і остудіть, накривши рушником. Ви прийдете в захват навіть від простого бутерброда зі свіжоспеченим хлібом і маслом.

Приємного апетиту!

Житній хліб без солоду в хлібопічці Житній хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці Панасонік