Бісквіт без молока і яєць – це реально? Цілком! Приготувавши бісквіт за даним рецептом, ви здивуєтеся, наскільки він виходить ніжним і пишним. Цей бісквіт можна використовувати в якості основи для торта, просочивши його різними кремами. Приготувати таку випічку можна і в пісний день.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Борошно пшеничне – 2.5 склянки
- Цукор-пісок – 14 ст. л.
- Масло рослинне – 14 ст. л.
- Розпушувач тіста – 10 гр.
- Вода мінеральна – 250 мл
- Ванілін – 25 гр.
Процес приготування:
Як приготувати бісквіт без яєць і молока? На самому початку включаємо розігріватися духовку на 180 градусів. Цукровий пісок всипаємо в зручну ємність, додаємо до нього ванільний цукор і розпушувач. Сухі інгредієнти перемішуємо.
Далі вливаємо в робочу ємність мінеральну воду. Все перемішуємо.
Після цього додаємо до інших компонентів рослинне масло.
Вмішуємо в рідку основу пшеничне борошно. Все перемішуємо до утворення однорідного тіста. Воно повинно вийти більш густим, ніж на оладки.
На деко викладаємо спеціальний папір для випічки, потім виливаємо туди готове тесту для бісквіта. Відправляємо випікатися бісквіт в розігріту духовку на 30 хвилин.
Перевіряємо готовність бісквіта зубочисткою. Готову випічку дістаємо з духовки, даємо остудитися. Потім можна пригощатися!
Приємного вам чаювання!
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт з рослинним маслом класичний Бісквіт