Хочете приготувати простий і смачний пісний бісквіт, але не знаєте, як? Отже, рецепт, представлений рецепт спеціально для вас. Для того, щоб порадувати себе і своїх гостей пісним бісквітом вам в процесі його приготування не потрібно використовувати яйця, молоко і вершкове масло. Крім того, істотним плюсом такого рецепта можна вважати мінімальний час на готування. Пропонуємо вам самим переконатися в цьому.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Борошно пшеничне – 2,5 склянки
  • Розпушувач тіста – 10 гр.
  • Цукор-пісок – 14 ст. л.
  • Вода мінеральна – 250 мл
  • Ванілін – за смаком
  • Масло рослинне – 14 ст. л.
  • Суміш для желе (малинове) – 180 гр.

Процес приготування:

Готувати бісквіт без яєць легко! У глибоку миску кладемо цукор-пісок.

Туди ж відправляємо і ванільний цукор, розпушувач. Все ретельно перемішуємо.

Сухі інгредієнти, сполучені в мисці, розбавляємо мінеральною водою і розмішуємо.

В загальну масу додаємо рослинне масло. До речі, краще всього, якщо ви будете використовувати дезодорована олія.

Туди ж поступово висипаємо борошно пшеничне, яку заздалегідь потрібно просіяти.

Все ретельно перемішуємо. За консистенцією тісто має бути зразок густої сметани. Форму для випікання устеляємо пергаментним папером. Викладаємо тісто, рівномірно розподіляючи його по листу.

Випікається бісквіт при температурі 180 градусів протягом півгодини.

Готовий бісквіт необхідно залити зверху малиновим желе і відправити настоятися в прохолодне місце, поки желе не загусне.

Бісквіт Бісквіт в духовке Ванільний бісквіт