Швидко і смачно можна порадувати близьких ароматним бісквітом. Легка в приготуванні випічка підходить не тільки для формування тортів. Повітряний корж відмінно підійде до чаю.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яйце – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Розпушувач тіста – 1 щіпка
  • Ванілін – 1 щіпка
  • Цукрова пудра – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування бісквіта до чаю на швидку руку? Яйця збиваємо довго, до рясної піни. Час процесу залежить від потужності міксера. Приблизно 3-5 хвилин.

Потім всипаємо цукор і ванілін.

Продовжуємо збивати до однорідної пінистої маси. Сухі компоненти повинні повністю розчинитися.

Просіваємо борошно разом з розпушувачем.

Замішуємо тісто ложкою до однорідності.

Потім викладаємо на деко і випікаємо 15-20 хвилин при температурі 180-200 градусів.

Готовий бісквіт дістаємо з духовки і ділимо на порції. Гаряче страву можна посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Бісквіт Бісквіт в духовці класичний Ванільний бісквіт класичний Бісквіт