Швидко і смачно можна порадувати близьких ароматним бісквітом. Легка в приготуванні випічка підходить не тільки для формування тортів. Повітряний корж відмінно підійде до чаю.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Яйце – 4 шт.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Розпушувач тіста – 1 щіпка
- Ванілін – 1 щіпка
- Цукрова пудра – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування бісквіта до чаю на швидку руку? Яйця збиваємо довго, до рясної піни. Час процесу залежить від потужності міксера. Приблизно 3-5 хвилин.
Потім всипаємо цукор і ванілін.
Продовжуємо збивати до однорідної пінистої маси. Сухі компоненти повинні повністю розчинитися.
Просіваємо борошно разом з розпушувачем.
Замішуємо тісто ложкою до однорідності.
Потім викладаємо на деко і випікаємо 15-20 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Готовий бісквіт дістаємо з духовки і ділимо на порції. Гаряче страву можна посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!
Бісквіт Бісквіт в духовці класичний Ванільний бісквіт класичний Бісквіт