Варіант приготування випічки на йогурті з упевненістю можна назвати безпрограшним. А все тому, що завдяки йогурту бісквіт стає більш м’яким і ніжним. Крім того, вирішивши випікати бісквіт в мультиварці, ви істотно заощадите свій час.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Яйце – 4 шт.
- Розпушувач тіста – 1,5 ч. л.
- Йогурт – 150 мл
- Масло вершкове – 30 гр.
- Масло оливкове – 1 ч. л.
- Сіль 0.25 ч. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати бісквіт на йогурті в мультиварці. В окрему миску вбиваємо яйця, з’єднуємо їх з цукром і сіллю, а потім ретельно перемішуємо до утворення однорідної консистенції.
В отриману масу додаємо розтоплене вершкове масло і знову все перемішуємо.
Потім туди ж вливаємо йогурт і ще раз добре перемішуємо. Для цих цілей рекомендуємо використовувати міксер.
Поступово в отриману масу додаємо просіяне пшеничне борошно, не забуваючи в процесі перемішувати тісто.
Всипаємо в тісто розпушувач, добре перемішати отриману масу до однорідності.
Змащуємо чашу мультиварки і заливаємо в неї тісто.
Включаємо режим «Випічка».
Через годину, коли наш бісквіт буде готовий, не забудьте прикрасити тертим шоколадом або ягодами.
Бісквіт Бісквіт в мультиварці Бісквіт з вершковим маслом Бісквіт з рослинним маслом класичний Бісквіт Масляний бісквіт