Варіант приготування випічки на йогурті з упевненістю можна назвати безпрограшним. А все тому, що завдяки йогурту бісквіт стає більш м’яким і ніжним. Крім того, вирішивши випікати бісквіт в мультиварці, ви істотно заощадите свій час.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Яйце – 4 шт.
  • Розпушувач тіста – 1,5 ч. л.
  • Йогурт – 150 мл
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Масло оливкове – 1 ч. л.
  • Сіль 0.25 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати бісквіт на йогурті в мультиварці. В окрему миску вбиваємо яйця, з’єднуємо їх з цукром і сіллю, а потім ретельно перемішуємо до утворення однорідної консистенції.

В отриману масу додаємо розтоплене вершкове масло і знову все перемішуємо.

Потім туди ж вливаємо йогурт і ще раз добре перемішуємо. Для цих цілей рекомендуємо використовувати міксер.

Поступово в отриману масу додаємо просіяне пшеничне борошно, не забуваючи в процесі перемішувати тісто.

Всипаємо в тісто розпушувач, добре перемішати отриману масу до однорідності.

Змащуємо чашу мультиварки і заливаємо в неї тісто.

Включаємо режим «Випічка».

Через годину, коли наш бісквіт буде готовий, не забудьте прикрасити тертим шоколадом або ягодами.

Бісквіт Бісквіт в мультиварці Бісквіт з вершковим маслом Бісквіт з рослинним маслом класичний Бісквіт Масляний бісквіт