Бісквіт – поширений і улюблений багатьма десерт. Його можна вживати в чистому вигляді, а можна просочувати різними кремами або сиропами з додаванням ягід і фруктів. Бісквіт в мультиварці завжди виходить пишним і смачним. Для цього досить дотримуватися одне важливе правило – ретельно збивати яйця з цукром і акуратно вводити борошно.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Яйце – 4 шт.
  • Ванілін – 5 гр.
  • Масло вершкове – 20 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати бісквіт в мультиварці Філіпс. У глибоку миску вбиваємо курячі яйця і додаємо до них цукровий пісок. Беремо міксер і починаємо збивати яєчно-цукрову суміш до утворення пишної білої піни. Для цього працюємо міксером протягом 8-10 хвилин.

Після цього додаємо в отриману суміш ванілін і поступово вводимо муку пшеничну. Щоб бісквіт вийшов пишним і повітряним, так даному етапі не рекомендується збивати тісто при додаванні борошна. Краще обережно вимісити тісто до однорідності за допомогою віночка.

Чашу мультиварки можна змастити шматочком вершкового масла. Після цього викладаємо готове тісто в чашу. Включаємо режим «Випічка» на 45 хвилин і готуємо бісквіт.

По готовності відкрийте кришку мультиварки і дайте випічці постояти в чаші ще 10 хвилин, не потрібно відразу його діставати.

Потім за допомогою лопатки акуратно вийміть бісквіт з чаші. Смачне ласощі готове до вживання!

Приємного вам чаювання!

Бісквіт Бісквіт в мультиварці класичний Бісквіт Масляний бісквіт