Шоколадний бісквіт на окропі виходить повітряним і «мокрим», тому він не потребує просочення. Його можна є просто так чи робити з бісквіту домашні десерти.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Сода харчова – 1.5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 2 ст.
  • Масло соняшникове – 0.5 склянки
  • Окріп – 1 склянка
  • Какао-порошок – 6 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 1.5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати шоколадний бісквіт на окропі легко! Просіяти борошно, змішати її з цукром, содою, розпушувачем і какао.

В окремій ємності збийте яйця, додайте до них молоко та соняшникову олію, перемішайте.

З’єднайте сипучі та рідкі компоненти, перемішайте.

Додайте в тісто склянку окропу, швидко перемішайте.

Форму змастіть маслом, викладіть в неї тісто, запікайте при 160-180 градусів 50-60 хвилин. За цей час бісквіт добре підніметься, остудіть його і подавайте до чаю.

Приємного апетиту!

Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний Бісквіт на молоці Вологий бісквіт Вологий шоколадний бісквіт класичний Бісквіт Шоколадний бісквіт